Általános Szerződési Feltételek

Bejelentkezés, kijelentkezés, regisztráció
Első vásárlása megkezdése előtt regisztráltatnia kell magát áruházunkban. Önnek ehhez nem kell mást tennie, mint a Regisztráció menüpontra kattintva kitölteni a regisztrációhoz szükséges adatokat. A regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy adatait az Spirit Publishing Kft. nyilvántartásba vegye és kezelje az 1992. évi LXIII.2011. évi CXII.  törvény előírásai szerint, valamint a jövőben termékeivel, akcióival kapcsolatos információkat juttasson el Önnek. Regisztrálás után rendszerünk belépteti Önt az áruházunkba.

Termékszavatosság
A megrendelt termékekre a Ptk. 6:168. § szabályai szerint szavatosságot vállalunk. Hibás teljesítés esetén kifogásáról a hiba felfedezését követő lehető legrövidebb időn belül írásban tájékoztassa a 
Spirit Publishing Kft. Ügyfélszolgálatát. Hibás teljesítés esetén a megrendelését : - elsősorban kicseréljük - ha a cserére nincs módunk, úgy választása szerint árengedményt adunk, vagy a megrendeléstől elállhat, és kérheti a megrendelt termékért kifizetett összeg visszatérítését. A szállítási költséget nem áll módunkban visszafizetni. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak helye nincs. Hibás teljesítés esetén a szavatossági jogok érvényesítésével kapcsolatos költségek (pl. kicserélés  esetén az új termék megküldésének a postaköltsége) a Spirit Publishing Kft.-t terhelik.

Elállás joga
Ön a csomag átvételétől számított 14napon belül a vásárlástól - figyelemmel a 45/2014.(II.26.) Korm. rendeletre- indoklás nélkül a 
Spirit Publishing Kft. Ügyfélszolgálatához eljuttatott nyilatkozatával elállhat. A sértetlen (külső sérelmi nyomoktól, használattól mentes) kiadványt a megrendelő nevével, saját költségén küldje vissza az elállás közlésétől számított legkésőbb 14 napon belül a Spirit Publishing Kft. címére (1137 Budapest, Pozsonyi út 49), és 30 napon belül visszatérítjük Önnek a kiszállított termékek vételárát. A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk. Felhívjuk figyelmét, hogy nem gyakorolhatja a fenti elállási jogát hang- és képfelvétel megrendelése esetén, ha a kiszállítás után a védőcsomagolást felbontotta.

Kosár, Megrendelés
Ahhoz, hogy a kiválasztott terméket megrendelje nem kell mást tennie, minthogy a könyvek alatt levő Kosárba ikonra kattint. Ezzel a termék az Ön kosarába kerül. Ezt követően választhat, hogy folytatja a vásárlást és újabb termékeket helyez a kosarába, vagy a már kiválasztott terméket megrendeli és továbblép a fizetéshez.
Az oldal tetején levő Kosár feliratra kattintva megtekintheti a kiválasztott könyveket, törölheti azokat a kosárból. Kosarában tetszőleges számú terméket elhelyezhet, akár több példányt is rendelhet ugyanabból a könyvből. A könyvek darabszámát úgy módosíthatja, hogy a könyv mellett levő Mennyiség mezőbe beírja a megfelelő darabszámot, majd Kosár Frissítése ikonra kattintva nyugtázza azt. Ezután az oldal frissül.
A megrendelés véglegesítéséhez kattintson a Pénztár ikonra. A kosár funkciót áruházunkba való belépés nélkül is használhatja, de rendelni csak abban az esetben tud, ha áruházunkban regisztráltatja magát, és bejelentkezik a rendszerünkbe.

Fizetés, szállítás

A megrendelt termékek árát és a szállítási költséget azonnali, online fizetéssel lehet megfizetni a Simplepay (OTP Mobil Kft.) fizetési megoldásán keresztül. Az ezzel kapcsolatos adattovábbítási nyilatkozat jelen dokumentum végén található.

Amennyiben Ön csak digitális terméket (e-könyv, zenei letöltés) rendel, a sikeres tranzakció után rendszerünk e-mailben értesíti Önt a fizetés megtörténtéről és a Spirit Publishing Kft. webáruház felületén az Ön felhasználónevére kattintva láthatja megrendelésének állapotát, illetve azt, hogy hogyan töltheti le a kifizetett terméket. Egy digitális termék 5 napon belül 2 alkalommal 1 IP címről tölthető le!

Az azonnali, online fizetésnél a sikeres tranzakció után rendszerünk e-mailben értesíti Önt a fizetés megtörténtéről, a digitális termékek letöltési módjáról. A Spirit Publishing Kft. webáruház felületén az Ön felhasználó nevére kattintva láthatja megrendelésének állapotát, illetve azt, hogy hogyan töltheti le a kifizetett digitális terméket. Egy digitális termék 5 napon belül 2 alkalommal 1 IP címről tölthető le! A megrendelt materiális terméket 5 munkanapon belül postára adjuk.

Amennyiben Ön digitális (e-könyv, zenei letöltés) és materiális (könyv, MP3 Cd, dvd) kiadványokat is rendel utánvéttel a digitális termék az utánvéttel kifizetett összeg jóváírása után tölthető le, rendszerünk e-mailben értesíti Önt a fizetés megtörténtéről, a digitális termékek letöltési módjáról. A Spirit Publishing Kft. webáruház felületén az Ön felhasználó nevére kattintva láthatja megrendelésének állapotát, illetve azt, hogy hogyan töltheti le a kifizetett digitális terméket. Egy digitális termék 5 napon belül 2 alkalommal 1 IP címről tölthető le!

Utánvétes rendelés esetén utólag, a csomag átvételekor kell fizetni készpénzben.

A raktáron lévő könyvek postára adási határideje: utánvétes fizetés esetén a rendeléstől számított, bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakció banki visszaigazolása utáni pénteken. A pénteken reggel 8 óra után leadott, valamint a hétvégi rendeléseket a következő hét péntekén adjuk postára. A termék megrendeléséről rendszerünk automatikusan e-mailben értesíti Önt.

Könyveit a GLS rendszerén keresztül juttatjuk el Önhöz, melynek szállítási díját a kosár tartalmára rendszerünk automatikusan kiszámolja.

Könyvtárak, intézmények és nagyobb értékű céges megrendelések esetében előzetes egyeztetés alapján átutalással történő fizetés és egyedi szállítás is kérhető. Az erre vonatkozó igényét külön jelezze honlapunkon.

Vásárlás külföldről

Külföldi megrendelés esetén a könyvek értékét, a postaköltséget és a banki költséget előre kérjük kifizetni. Ha megfelel Önnek ez a lehetőség, küldje el a kiválasztott könyvek címét e-mailben a info@spiritkonyvek.hu címre. Munkatársunk valamennyi költséget kiszámolja, és elküldi Önnek cégünk bankszámlaszámával és banki adataival együtt. Megrendelt könyveit a GLS rendszerén keresztül juttatjuk el Önhöz, a GLS mindenkori nemzetközi díjtáblázata alapján.

A jelen szabályzatban nem szabályozott kérdésekben a Ptk. és a 45/2014.(II.26.) Korm.rendelet vonatkozó szabályai az irányadóak.

Adattovábbítási nyilatkozat

A felhasználó tudomásul veszi, hogy a Spirit Publishing Kft. (székhelye: 1137 Budapest, Pozsonyi út 49.) adatkezelő által az spiritkonyvek.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft., mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: név, e-mail cím, telefonszám, számlázási cím adatok és szállítási cím adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: https://simplepay.hu/vasarlo-aff