Halhatatlanok Társulata II.

A könyv szerzője Rónai Egon Prima Primissima díjas újságíró, rádiós-tele­víziós műsorvezető. 

Immár hetedik portrékötetét tartja a kezében az Olvasó, ezek hátterét az a nagyhírű műsor adja, amely 2011 óta fut az ATV különböző csatornáin: a Húzós! eddig közel ötszáz adásában a 21. század legjelentősebb magyar művészei, tudósai, sportolói, közéleti személyiségei szerepeltek.

Ebben a válogatásban azokkal a művészekkel – színészekkel, opera­­énekesekkel, táncművészekkel – találkozhatnak, akik elnyerték a Halhatatlanok Társulatában az örökös tagságot.

A legdemokratikusabb művészeti díjat a szakma ajánlásából választva a közönség ítéli oda, éppen ezért a művészvilágban a megbecsültsége is hatalmas: ebben a díjban nincs más, mint a kollégák tisztelete a tehetség iránt, és a közönség szeretete! Hátterében egy civil kezdeményezés áll, amely két legendás televíziósnak köszönhető: Szegvári Katalin és Érdi Sándor álmodta meg a díjat. 

2020 óta az ATV a házigazdája, szervezője a szavazásnak és a díj­átadóknak. Így nem véletlen, hogy a szerző beszélgetései és a minden évben átadott díjak egymásra találtak. A halhatatlanokról szóló első kötet sikere után itt van újabb 20 portréval a folytatás!

Alföldi Róbert  
Balázsovits Lajos 
Bánsági Ildikó
Básti Juli
Bodrogi Gyula
Bozsik Yvette 
Csavlek Etelka
Dunai Tamás
Esztergályos Cecília
Gálvölgyi János
Hegedűs D. Géza
Koltai Róbert
Kolonits Klára
Kútvölgyi Erzsébet
Molnár Piroska
Pásztor Erzsi 
Szakály György
Tordy Géza
Törőcsik Mari
Vándor Éva

Elérhető:  Raktáron
  • 5 490 Ft

Szerző: Rónai Egon
Kiadó: Free Spirit Publishing
Kiadás dátuma: 0000-00-00
ISBN: 9786158219389
Oldalszám: 264
Nyelv: Magyar